НОВА ГОДИНА 2022 В БЕЛГРАД - ХОТЕЛ MAJESTIC 4*

Продължителност: 4 дни / 3 нощи

Вид транспорт: Автобус Автобус

Код на програма: E-154
Дати на отпътуване: 30.12.20214 дни/ 3 нощувки

Цена от: 529 лв.Дата Цена Резервация
30.12.2021 - 02.01.2022 от 529 лв. резервация
Хотел MAJESTIC е открит през 1936 г. в самото сърце на Белград и се счита за един от символите на сръбската столица. Сградата има статут на защитена историческа забележителност като първата по рода си АР ДЕКО постройка в Белград, синтез от архитектура, визуални и приложни изкуства в интериора. Majestic Belgrade предлага традиция, елегантност и комфорт, създаващи този уникален хотел в най-оживената пешеходна зона на Стария Град, сред безброй ресторанти, барове, магазини, музеи и много забележителности като Националния театър и крепостта Калемегдан.


1 ден – 30.12 София - Белград Отпътуване от Благоевград в 05.00ч. Отпътуване от Дупница в 05.30ч. Отпътуване от Перник в 06.30ч. Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.30ч.
Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк.
Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 ден – 31.12 Белград Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време.
Подготовка за празничната вечер.
Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия).
Нощувка.

3 ден – 01.01 Белград  – Нови Сад* Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад (с допълнително заплащане):
  • Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Свободно време.
Нощувка.

4 ден – 02.01 Белград – София Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.


"Романтик Холидейз" ООД, притежава удостоверение за туроператорска
дейност № 04428 / 28.01.2005 г., Застраховка “Отговорност на Туроператора”
№ 00088054/13062110000454/20.04.2022г. в ЗК „Лев Инс” АД
Цени Човек в двойна стая Единична стая Трети възрастен в стая Дете до 12г. в стая с 2-ма възрастни
При записване до 30.10.2021г. 529лв 595лв 515лв 489лв
При записване след 30.10.2021г. 569лв 635лв 555лв 519лв

ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: -40 ЛЕВА НА ЧОВЕК ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБЛИЦАТА.
В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
Ползване на обществен паркинг Обиличев Венац е около 15 евро на ден (заплаща се лично на място).
Адрес на най-близкия до хотела обществен паркинг: Обилићев венац 14-16, Београд 11000


 
  • транспорт с туристически автобус 3*
  • водач от фирмата организатор
  • екскурзоводско обслужване
  • медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
  • 3 нощувки, 3 закуски и 1 стандартна вечеря в хотел Majestic 4*
  • празнична новогодишна вечеря на сервиране, с включени местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика в ресторанта на хотел Majestic 4*

 
  • входни такси за туристическите забележителности
  • екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 30 души, заплаща се на място)
  • доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани

 
Начин на плащане депозит в размер на 50 лева на човек при записване
доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

 

Абонамент за бюлетин
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах