За нас

Романтик холидейз е туристическа агенция и туроператор с лиценз 04428, която функционира от 2000 г. Разполага с офиси в София, Плевен, Велико Търново, Бургас и Варна, обслужвани от работещи във фирмата „романтици”. Гарантираме, че към който и да е от тях да се обърнете, ще получите искрена радост от проявеното внимание и готовност да организираме вашата почивка или екскурзия по подходящ за индивидуалността на всеки клиент начин.
Всяка година изпълняваме програма по маршрути в Европа, които са съобразени с климатичните особености на различните държави, както и с важни събития от календара на посещаваните места. Всяко следващо пътуване обаче е по своему единствено и уникално, защото преценяваме опита от предишното и го променяме, водени от желанието да оптимизираме организацията и разбира се – цената!
Ние сме автори и изпълнители на програмите с културно-познавателна цел. Традиционните ни групови екскурзии са до Франция, Испания, Скандинавия, Великобритания, Италия, както и до нашите балкански съседи Хърватия и Черна Гора. За да облекчим и улесним дългото транзитно пътуване, предлагаме комбиниран транспорт: самолет, кораб, ферибот, автобус. Съобразяваме се с динамиката на тези връзки и се стремим да предложим най-удачните. Предлагаме цялостната организация на едно пътуване с всичките компоненти, включени при подбора на оптималния вариант, в зависимост от основната цел:
  •     Хотели
  •     Трансфери
  •     Екскурзоводско обслужване
  •     Самолетни билети
  •     Застраховки

Предлагаме почивки с автобус и самолет в Турция, Италия, Испания, Португалия, като подбираме най-добрите оферти на чартиращите български туроператори и внимателно преценяваме хотелите, сезона, отзивите за обслужването.
Ученическият туризъм също е наш приоритет – ежегодно подготвяме екскурзии с учебна цел из България или в чужбина, зелени, бели и сини училища.
Можете да разчитате на нас при организиране на семинари, тийм билдинги и други колективни мероприятия.
Абонамент за бюлетин
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах