- Почивка в Анталия, Турция 2021 - 7 нощувки в Сиде от София



Продължителност: 8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолет Самолет


Код на програма: № Х-4116915-П-294
Дестинация: Анталия, Сиде, Турция

Дати на отпътуване:


Цена от: 0лв.


Карта:



Таблици с цени

ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА


Полети от София всеки ПЕТЪК от 30.04.2021 до 15.10.2021 вкл.
Полети от София всяка НЕДЕЛЯ от 30.05.2021 до 04.07.2021 вкл. и от 29.08.2021 до 10.10.2021 вкл.
Полети от София  всяка СРЯДА от 02.06.2021 до 30.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 06.10.2021 вкл.

Ден 1 Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7 Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

  • Демре-Мира-Кекова

Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

  • Далян Краб тур

С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

  • Кападокия за 2 дни

Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

  • Аквариума Antalya Aquarium

Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

  • Памуккале

Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

  • Израел за 1 ден  със самолет

Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 8 Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК: 16:20 София (SOF) - 18:00 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT) - 15:20 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ: 10:30 София (SOF) - 12:15 Анталия (AYT)
13:15 Анталия (AYT) - 15:00 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА: 10:30 София (SOF) - 12:15 Анталия (AYT)
13:15 Анталия (AYT) - 15:00 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА: авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА: авиокомпания ALK Airlines („АЛК“ АД)
седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България
номер на лиценз: BG 1008 – 13


Плащания:

  • Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
  • Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
  • Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
  • за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).


Анулационни срокове: 1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 до 4 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
2.4. При анулация от 3 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.


За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2021:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е до 3 дни от датата на записване и заплащане на депозит. След този срок и до 31 дни преди датата на пътуването неустойката е в размер на 25 евро на човек, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.

  • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
  • Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2020);
  • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
  • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
  • Трансфери летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.
  • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
  • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
*Всички цени са с включени летищни такси.
*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Абонамент за бюлетин
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах